Informatie voor keramisten op de Goudse Keramiekmarkt 2020

Aankomst in Gouda en uw plek op de markt

  • Uw navigatie kunt u instellen op: Markt  1, 2801 JG  GOUDA.
  • Vanaf  7:00 uur kunt u zich melden bij de infostand op de markt.  Bij ontvangst ontvangt u een tasje met een kraamkaart met uw naam en deelnemersnummer en diverse reductiebonnen, een routekaartje naar de parkeerplaats etc.
  • U krijgt een marktkraam ter beschikking met een tafel van 1.20 x 4 meter, afgedekt met een neutraal bovenzeil. De markt is ingedeeld in sectoren A t/m E. In welke sector u staat hoort u wanneer u zich meldt bij de infostand. U zoekt daarna binnen die sector een kraam uit. Wie het eerst komt, het eerst maalt. De deelnemers verplichten zich tijdig aanwezig te zijn, zodat de stands op beide ochtenden om uiterlijk 10.00 uur zijn ingericht. Het is de deelnemer niet toegestaan de stand of de aangewezen plaats voor het einde van de markt te verlaten. Beide dagen gaat de markt door tot 17.00 uur. Het is de bedoeling dat u uw kraamkaart op een goed zichtbare plaats bevestigt). De organisatie verwacht van u wanneer uw kraam er verzorgd uitziet, niet alleen aan de bovenkant maar ook aan de onderkant, zodat we niet tegen lege dozen of kratten aankijken! Zorg dus voor kleden die de kraam tot aan de grond bedekken.
  • De Markt in Gouda is vanaf 10 uur autovrij. Vóór 10:00 uur dienen alle auto’s de markt weer te verlaten en wordt u verzocht elders te parkeren, bij voorkeur op het Parkeerterrein Klein Amerika. Zie voor details onder 2. Parkeren in Gouda. Om 17:00 uur kunnen de auto’s weer worden gehaald om de stands leeg te ruimen. Voor de volgende dag gelden dezelfde regels voor de opbouw. Wij adviseren de kraamkaart te laten hangen op uw kraam, zodat u dezelfde kraam op dag twee kunt opbouwen

Parkeren in Gouda
Deelnemers aan de Goudse Keramiekdagen parkeren hun auto op parkeerterrein ‘Klein Amerika’, Klein Amerika 30, 2806 CA GOUDA. Op dit terrein zijn ook voorzieningen voor campers aanwezig. Op donderdag  30 mei parkeert u gratis (feestdag). Op vrijdag 31 mei dient u bij aankomst zelf voor de hele dag te betalen bij de parkeerpaal. De kosten hiervoor zijn € 8,00 (kosten dagkaart). Dit bedrag kunt u terugvragen bij de penningmeester in de infostand op vrijdag vanaf 16.00 uur.
Klik  hier voor de route naar de markt en van de markt naar het parkeerterrein ‘Klein Amerika’ (5 minuten lopen).

Gouda: overnachten en meer
Bij ‘Welkom in Gouda vindt u allerlei informatie over ons mooie Gouda inclusief 2 hotels bij ‘zakelijk bezoek’. Booking.com biedt meerdere opties.

Expositie ‘EROP of ERONDER’ in de Burgerhal
U levert donderdag tussen 8:00 en 9:30 uur een werkstuk in voor de overzichtsexpositie. Dit werkstuk met het thema ‘EROP of ERONDER’ wordt tentoongesteld in de Burgerhal onder het oude stadhuis. Het publiek zorgt voor de nominatie en vervolgens beoordeelt de vakjury (die jaarlijks door de organisatie wordt samengesteld). Het oordeel van de jury is bindend. De winnaar van de eerste prijs wordt voor het volgende festival uitgenodigd zitting te nemen in de vakjury. Het werkstuk kan op vrijdag weer worden opgehaald tussen 16:00 en 16:30, de Burgerhal sluit om 17:00 uur.

De Gildemaaltijd
U kunt deelnemen aan de Gildemaaltijd in de ‘CHOCOLADEFABRIEK’ (Goudse bibliotheek) grenzend aan het parkeerterrein Klein Amerika. Kosten 12,50 per persoon. Drankjes rekent u ter plekke af. Adres: Klein Amerika 20, 2806 CA   GOUDA.

Telefoonnummer in geval van nood
Het mobiele telefoonnummer van onze marktmeester Ellis Jongsma is: 0652418853. ALLEEN TE GEBRUIKEN TIJDENS DE KERAMIEKDAGEN!!
U kunt zich ook altijd wenden tot de infostand aan het begin van de markt. Op de markt is continu een EHBO-team aanwezig.

Start typing and press Enter to search