“Klei enzovoort” en “de Pottenbakster”

 In 2019, Keramieknieuws, Persbericht

Al jarenlang genieten wij op de markt van de kunstwerken van Joop Cock. Samen met zijn vrouw Ellis staat hij al jaren op de Goudse Keramiekdagen. In Bergschenhoek hebben zij een atelier en winkel.

Ellis verkoopt op de Goudse keramiekdagen gereedschappen en glazuren, kortom alles wat met keramiek te maken heeft en het tot stand komen van mooie kunstwerken van klei.

Dit jaar zien we Ellis Cock een dagje minder. Zij bouwt langzaamaan haar werkzaamheden af en wil haar aandeel  aan de Goudse keramiekdagen in ieder geval dit jaar beperken tot 1 dag, te weten Hemelvaartdag. In overleg met Ellis Cock hebben we naar een oplossing gezocht om potentiële kopers niet teleur te stellen.

De vrijdag daarna hebben wij daarom uitgenodigd de “Pottenbakster”.  Eigenaresse van dit bedrijf is Agnes Benders. Zij zal 31 mei , vrijdag, op de markt verschijnen. Agnes en haar helpers laten hun speciale glazuren zien en zullen demo geven in hun kraam. Agnes presenteert o.a. kwastglazuren van AMACO en MAYCO.  We heten haar hartelijk welkom en zijn reuze benieuwd haar bedrijf te ontmoeten

www.klei-enzovoort.nl

www.pottenbakster.nl

Recent Posts

Start typing and press Enter to search